Objevujte u nás nevšední kulinářské zážitky Rezervace: +420 561 030 100 Nápojové a jídelní lístky Každý den pro Vás připravujeme výtečné pokrmy české kuchyně doplněné vybranými zahraničními specialitami. Základem kuchyně jsou denně připravované vývary, domácí Demi Glace, čerstvé suroviny a respekt k surovině jako takové. Udělejte si čas se svou rodinou či příteli a přijďte si vychutnat naší poctivou kuchyni. O víkendech a ve svátek, prosíme, využívejte rezervací, abyste měli jistotu, že Vás budeme moci bez problému usadit a nachystat Vám stůl, dle příležitosti, která Vás k nám přivádí. Rezervace skupin nad 10 osob, prosím provádějteu provoní restaurace Moniky Vodáčkové.T.: +420 774 573 990 Rozvoz jídel Zobrazit nabídku V našem hotelu si můžete dopřát kvalitní gastronomii dostupnou všem. Otevírací doba restaurace Pondělí - Čtvrtek 10:00 - 22:00 Pátek - Sobota 10:00 - 23:00 Neděle 10:00 - 21:00 Provozní doba kuchyně Pondělí - Čtvrtek 11:00 - 20:00 Pátek 11:00 - 21:00 Sobota 11:30 - 21:00 Neděle 11:30 - 20:00 WIFI U nás se nekouří Bezbariérový přístup Pejskům vstup povolen
Burger Obecně lze říci, že burger je naš "signature dish". Pečeme si vlastní bulky a máme speciální recept na maso, který jsme pečlivě ladili, až jsme našli ten nejlepší. S burgerem zkrátka nemůžete šlápnout vedle. Navíc občas upravujeme naše burgery v rámci tematických týdnů. Příkladem může být vepřový triple burger, který byl skutečně vynikající. Pokud si nebudete jisti při výběru jídla, burger je vždy skvělou volbou!
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou Narůžovělá panenka, dokonale propečená tak, aby zůstala šťavnatá, podávána s lahodnou houbovou omáčkou s nakládanými shimeji houbami a jemný lanýžový olej. K tomu servírujeme naše brambory v popelu, které rozhodně stojí za ochutnání.Toto jídlo je skvělou volbou pro každého, kdo touží po dokonalém gastronomickém zážitku – nabídne vám nejen dobře připravené maso, ale i bohatou paletu výrazných hubových chutí, které pokrm povýší na opravdovou delikatesu.